Juga is trotse distributeur van het merk MA-VE. Dit houdt in dat wij bij Juga u kunnen helpen met al uw vragen over de producten van MA-VE.

Hieronder een klein beetje informatie over MA-VE. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op hun webstie: mave.com.

Als u dealer wilt worden van het merk MA-VE vraag dan gerust naar onze voorwaarden.

MA-VE

MA-VE International is een bedrijf dat zijn producten ontwerpt en produceert, met behulp van de beste materialen en geavanceerde technologieën. Onze betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn het resultaat van een volledig gecontroleerde productielijn.

De perfecte kennis van onze producten stelt ons in staat om onze middelen en aankopen te optimaliseren en zo een ongeëvenaarde prijs-kwaliteit aan te bieden.

De relatie met de klant eindigt niet bij de verkoop en installatie van Ma-Ve-producten, maar gaat door in de tijd. Dankzij een netwerk van erkende installateurs en servicecentra die voortdurend worden bijgewerkt in heel Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, helpen we u genieten van uw vakantie met maximaal comfort, waar u ook bent.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een streng testproces in overeenstemming met de strengste kwaliteitsnormen, gecombineerd met de passie en zorg voor detail die Ma-Ve-medewerkers hebben bij de realisatie van elk product.

Dat is de reden dat onze auto-point satellietantennes en onze automatische leveling kits geen gelijke hebben.

Laat u overwinnen door onze producten, zij zullen uw trouwe reisgenoten zijn tijdens uw vakantie.