Robeta

Sinds kort is Juga de eerste Belgische verdeler van alle Robeta campers.

Vanuit het idee om voertuigen te produceren die zich onderscheiden van de massa vanwege hun ontwerp, werd het bedrijf Robeta in 2011 opgericht in Slovenië. Het bedrijf voldoet aan een hoge kwaliteitsstandaard om zo het reizen zo comfortabel mogelijk te maken.

De passie voor reizen is ook zichtbaar in de hoogwaardige materialen en de gedetailleerde afwerking. Elke reis is anders, daarom zijn de eisen van elk voertuig anders, of we nu in de bergen met ons voertuig met vierwielaandrijving of door de steden van Europa reizen, aan alle eisen zijn voldaan.

Elke ontwikkeling van alle modellen worden van het eerste idee tot het eindproduct door Robeta zelf geïmplementeerd. Het proces van het maken van uw nieuwe Robeta heeft verschillende niveaus, die tijdens het hele proces worden begeleid door hun gekwalificeerd team met een hoog niveau van expertise.

Vanuit het idee van een nieuwe reis, wordt een nieuw voertuig geschetst door hun ontwerper, nieuwe ideeën en innovaties worden hier geïntroduceerd. Hun ontwerpers zetten deze ideeën om in het CAD-programma, waarmee ze op een hoog kwaliteitsniveau kunnen produceren.

Hun schrijnwerkerij produceert het meubilair voor Robeta-bestelwagens op de meest moderne CNC-machines. De uitgesneden meubelonderdelen worden met de hand geassembleerd door hun medewerkers.

Aan het einde wordt het voertuig gecontroleerd bij een laatste inspectie. Een sticker met de handtekening van de monteur garandeert dat uw camper met liefde, zorg en precisie is ontworpen.

Extra informatie over de modellen van Robeta kan je hier vinden of op de website van Robeta: robetamobil.si.

Voor extra informatie kan je gerust ons een vraag stellen in de winkel tijdens de openingsuren, via mail of telefoon.